Telefon Rapid: 0733.040.000

Gredere Terex - Informații despre Model

Gredere-Terex-Second-Hand-de-Vanzare
Gredere Terex – Autogrederele Terex sunt folosite pentru lucrari de constructii de drumuri si constructii civile, constructii pentru gropi de deseuri, proiecte de linii de cale ferata si autostrazi, aerodroame, terenuri de sport si lucrari de constructii pentru spatii de agrement, lucrari forestiere, agricole, la cariere si sapaturi miniere la adancime.
Prin optiunile de transmisie in tandem si gama de roti variate valabile pentru toate tipurile de autogredere, Terex are variante pentru a asigura autogrederul potrivit pentru toate scopurile. Variantele cu trei axe pentru lucrari de nivel mediu – TG 110, TG 150 – sunt optiunea universala pentru constructia de drumuri si exploatari forestiere; iar variantele cu trei axe mari – TG 190 si TG 230 – sunt
masinile de forta pentru executarea aplicatiilor de lucru intens, cum ar fi constructii de aerodroame, constructii de autostrazi si sapaturi miniere. O gama larga de atasamente si accesorii suplimentare inseamna ca cerintele speciale individuale pot fi de asemenea manipulate cu cele mai bune rezultate posibile.
Avantajele Grederelor Terex:
Service-ul si mentenanta  pentru Gredere Terex Second Hand.
Piesele pentru Grederele Terex
Pretul la revanzare

Modele de Gredere: